menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Saturday, 23 October 2010

sekiTar tapak bLok ViTrox Innovation Center Phase 2

tiba2 rase banyak pLak mase terluang.. so aku turun jengok sekitar tapak fasa ke-2 ViTrox Innovation Center. bangunan yang bakaL jadi pusat RnD Vision Tech. Projek nie dah bemuLa seawaL buLan ramadhan lepas.

yg sebenar-benar nya bukan nak lawat tapak sangat.. aku n keroL nih nak tengok lebih dekat jentera berat yg jarang2 dilihat. maklum Lah sape nak kasik dekat atau masuk kat construction area.

IMG_8716

IMG_8711

beso owk jentera tuh.. aku pun kurang pasti fungsi jentera nih.. maybe utk padatkan tanah kot,sebab dia tawaf tapak binaan dengan haLaju bapak nyer peLahan.. gambo jentera nih aku sertakan skaLi ngan modeL nyer.. hahhahaahahah..

3 Comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said... [Balas Komen Ini]

wow! blog sambil kerja buat projek ek! huhuhu...kira menyelam sambil minum airlah nih!...

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

@Keyrill

mane de.. saje2 jer.. biler lagih nak de peLuang dekat ngan mendalah nih..

hehehehe

mrs Gee :) said... [Balas Komen Ini]

hehehehe.. kan main lagi.. bergaye sakan.. shoot kat construction area pun boley erk.. lawak tul la..tuh blum jumpa yg bleh transform lagi tuh..

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe