menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Sunday, 31 October 2010

Off day yang tidak bahagia..

kemarin ngan hari ni, adalah offday  mrGee. sepatutnya hari untuk berehat dan rilek kat umah. buat hal sendiri,dan lupa seketika hal-hal kat tempat keje.

 

optic camera sungguh bengang ,terasa bangang dan tidak bahagia langsung jika  terus menerima panggilan talipon dari manusia-manusia yang jenis tak tahu waktu kerja,gile kerja(workahoLic).. dan lebih geram, dia mula memnggangu orang lain yang mempunyai kehidupan normal!! yang tengah offDay!!I

nak off phone.. dikate plak x professional..
tak adil plak pade org lain, mak ayah,sedara atau pangilan2 kecemasan lain…

optc 2

talipon report  breakdown itu dan ini.. itu urgent, ini urgent!! fuh..dugaan..  dugaan.. dah ajor,dah guide pun.. xmo nak kechap(paham)!! ape punya seLow,segaLa macam lemm,lemah.. lembap..lembu…lempeng.. lima nam belas kali phone,soklan yang sama..   mrGee yg tengah shopping.. tengah bayar.. tengah dlm toilet shopping maLL.. kene jawab koL … aduhai.. tebako.. tebako…

tunggu aje Lah besokk…. ari keje.. aku akan toLong settLe ape yang patut… 

3 Comments:

missgee said... [Balas Komen Ini]

Kalo buat keja
dengan hati ikhlas pasti
akan bahagia bukan??? :)

P/s: Sila kasitau elok2 Mrgee sedang bercuti n tak mau diganggu.. Blehkah macam tue?? :)

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

ikhlas ker tidak.. itu hanya kita ngan Dia.
tapi me aLways try my best in everyThing i did..
coz, if it worst, backDay it wiLL returned to me..

just isu cuti nih.. bukan la xpernah support time cuti..
tapi kaLu dah phone berbeLas kaLi asking same thing.. xke spoil name nyer..

mrs Gee :) said... [Balas Komen Ini]

xper laa lalink..just the person who did the job will oni understand d situation..anyway..i'll always support u n thanks so much for the time spent with me n kidz..u've gave ur best, support day n nite weekend..no harm for u to have a privacy time summore on ur weekend..u did great..

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe