menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Thursday, 4 November 2010

tiap2 kejadian, Memang ade hikmahnye..

sape tahu hujung minggu lepas yang tidak bahagia itu sebenar nye ade hikmah. bermuLa senin sampai lah ke hari ini, Kaw kaw punya isu yang kene aku settle.

maap laa,xtahu plak nak breakDown se serius tuh..downTime pun dah cecah 47hour.. 2hari tuh… hahahaha..

redha beb!! dan aLhamduLiLLah..

still bleh handLe.. dan semua running smooth balik. tenkiu to aLL.. team mate yang support. geng2 teknikaL lain.. dan aku discover satu dua eLemen baru. quite valuable jugak..

Dan speciaL thanxx untuk mem aku.. yang paham ngan situasi keje aku.. still cooL walau aku kene onCaLL kuL 2pagi!! hahaha…

kebizian nih jugak nyebabkan aku dah hampir seminggu aku xjengok blog nih. dari senin(sempat post pasaL EPF,share info..) dan esok dah jumaat,

takde entri.. takde bw.. takde komen.. tak nolong geng2 up tRafik.. || yang ade.. begelumang dengan system monitor, debugging,PLC troubleshooting. settle CR.. bLa..bLa..bLa…  hurm!!

so, takut lah aku nih bizi ‘beraya’ esok.. malam nih kasik chan posting dua tiga dass.. haha..

rGdz,

3 Comments:

mrs Gee :) said... [Balas Komen Ini]

ciyan papa...ape? 'beraye'? hari raye pun kena kol..p keje kan..xper..sesekali dtg bz kan...

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

hehehehhe...

marah samibelu, xdan beraya ngan dia..

mrs Gee :) said... [Balas Komen Ini]

hahahaha..nasib baik baru anak angkat, kan kan...

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe