menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Friday, 12 November 2010

Pemberian hariJadi.. Lambat skit,tp tetap dapat…

Teman mrsGee jaLan2 kat kompLek bukit JambuL.. singgah tengok2 satu shopLot juaL jam tangan. Niat asaL nyer nak cuci2 mate jer..

tiba terpandang satu modeL nampak best laa.. rege pun tak mahaL mane. mmg bekenan, tapi hasrat nak beLi belum ade.. mrsGee tanye `nak ker.? '.. …tak yah lagi arr kot… nanti lah…jawab aku.. ‘kalu nak, amik lah..mama bayokan..’’ ….org tua2 kata, rezeki jangan ditoLak.. hehhehehe

cas2 so dapat Lah yang nih…sebagai hadiah hari jadi kater nye..

mende takde lah mahaL mane pun..
tapi sangat bermakna bile datangnya dari orang tersayang..

benda yang kiter berkenan ,tiba2 dibelikan oleh orang kiter sayang sebagai hadiah.. sentimentaL value nyer lagih tinggi..

ucapan terima kasih dan seukir senyuman…

dan secara kebetulan seakan sama plak dengan model yg mrsGee pakai skang.. biler letak bersebelahan nampak mcm sepasang jer..
                                                             
cantik kan..?

sebenar nye mrGee nak cakap…
Hargai lah segaLa apa yang diberikan oleh mereka yang menyayangi kite. kerana pemberian itu ikhlas,dan sangat 
cas
bermakna dari si pemberi. jangan dipertikai kan bentuk atau nilai sesuatu itu.  

menerima dengan ikhlas tanpa sebarang ‘komplen’ (even kite xbekenan,xsuka ,xminat) boleh membuat kan mereka sangat dihargai. dan kasih sayang yang ada akan berkekaLan dan bertambah erat..

orang akan cakap,dah mmg xsuka,nape perlu buat2 suka..bukan bermakna kiter hipokrit,buat2 terima.. sebaLiknya ikhlas terima sebab itu pemberian dari.. dia(orang kiter sayang dan jugak menyayangi kiter).

 

rGdz,

6 Comments:

apik pehe said... [Balas Komen Ini]

wahhhh..best giler dapat rezeki camtu..huhuhu

Ckin Kembaq said... [Balas Komen Ini]

wah!lama tak dpt hadiah..hehe n_n

mrs Gee :) said... [Balas Komen Ini]

org tu admire sgt kat black CAT..kan dh 2 years wait, till now xdpt2 jgk..yg ni dulu pun boley kan...kena buat special order laa dear..

tsaicoutic tranmorphersys said... [Balas Komen Ini]

wuhuuuuuuu..hadiah terbaik r...

missgee said... [Balas Komen Ini]

Wow!! Jam baru ekk..
Org tersayang belikan mesti rasa
bahagiakna :)

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

@apik pehe
rezeki bohh.. mmg susah nak ditoLak.. heheheh... org memberi,kiter merasa.. hehehhe

@Ckin
yup,konsider hadiah hariJadi ler kot..

@mrsGee
huhu mmg cerewet pasaL jam.. sanggup xpakai kaLu xkene cite rasa.. tapi ini.. mama yg hadiah kan. so kene pakai lahh.. hehehe

@tsaicoutic
biase2 jer bro... huhuhuhu..
tapi saiz terbesar dlm jenama dan modeL nya..

@missgee
yup.. hari nih baru masuk 3hari..
bahagia.? more than word to describe... chewahh..

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe