menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Monday, 6 December 2010

facebook : saLah 1 sebab kenapa aku....

oLeh kerana diri nih tidak begitu aktif sangat ber- facebook nih.. so bleh aje nak anggap mrGee nih katak bawah gelas ker aper... xtahu pun perkembangan penyebaran fitnah2 dlm laman sosial nih....


diizinkan Allah...
dalam duk mentelaah entri bLog geng2 blogger tadi... aku terjumpa yang nih..
aku amik direct dari -->  cikqiqicute ..
antara medium (laman sosiaL) paLing ideaL utk sebarkan fitnah ,
penghinaan terhadap isLam..

amacam.? menarik tak..?  abis... cuba pikir2 kan kat mana relevan nyer ape yang mrGee cakap sebelum nih...


p/ss:  1 yang aku pelik... pihak berwajib nih, kalu bab kutuk2 domestik.. cepat   dan laju jer... trace ip dan block serta menangkap mereka yang dituduh memfitnah ,mengacam keselamatan.. hehhehehehhe

 rGdz,

3 Comments:

ijatnuar87 said... [Balas Komen Ini]

ahaks...relek mr gee...jgn marah2...mmg pihak berwajib dah macam tu...xleh nk wat per dah kan...

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

@ijatNuar

riLek doh nih.. dop maroh pom..
rase peLik tuh timbuL dan dikongsi disini...

nur said... [Balas Komen Ini]

Dunia serba canggih ni, macam2 org leh buat.. Kena pandai pilih sendirila kan..
ALL IN ONE

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe