menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Thursday, 2 December 2010

facebook : panas line lagih.....

mrGee xsempat bace paper... so, just copi paste dari.. zaLin

Sudah aku katakan dulu..
Akhirnya apa yang aku katakan dulu benar-benar terbukti. Kenapa aku cakap seperti ni? Hari ini dalam metro ada terpapar satu artikel, “Guru diaib lapor polis”.
Antara teks dalam artikel tersebut,


“IPOH: Berang selepas akaun laman sosial Facebook miliknya diceroboh, seorang guru tampil membuat laporan polis serta aduan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) semalam bagi membolehkan satu siasatan dibuat untuk mengesan penceroboh terbabit.
Lebih mengaibkan,penceroboh menggunakan akaun laman sosial guru berkenaan dan memaparkan komen di laman peribadi guru itu termasuk membuat pengakuan pernah meraba punggung pelajar lelaki dan perempuan selain fitnah lain yang mencemarkan maruahnya.


amik kau..
contoh keinginan yg merosakkan - yg mrGee maksudkan...

5 Comments:

Hishyamuddin said... [Balas Komen Ini]

perghh..samapi tahap tu da lening..ish3

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

@Hisyamuddin

Jeng kLeng bohhh...

ijatnuar87 said... [Balas Komen Ini]

giler la...dah la FB lening mudoh kena hack...ader FB kwn tu kena hack,pastu siap hacker tu letak no tepom saper2 nth,cakap kalu nak one night stand, boleh call no nih...memalukan kwn tu...

http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/12/jeles-cemburu-sakit-hati-kedekut-egois.html
tengok2 & komen2 la deh...

Mata Hati said... [Balas Komen Ini]

ni salah satu kes salah guna laman sosial. sebaiknya jangan dedahkan apa2 maklumat peribadi kat laman sosial

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

@Mata hati

setuju..

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe