menu tepi terapung

Share

SeLection

user online dan searchBox

Pinned_Board

Scheduled Watch ] Ai - Jamaludin al-Afgani ]
Wiken Act ] Radas Online Shop ]
 **  
codersTaLk -  ]  sLr exercise ]  dreba printer ]  sLr intRoduction ]
apogee - - ]  HardWare-secRets ]  60D ]
uenSticker ]  SDAdeveloper - S PLus ]  icodedViruses ]

Friday, 3 September 2010

Dah pasang HU(HeadUnit) idaman...

mlm semalam.. lepas terawih berlaku 1Lagih projek kat keto abe Gee. Barang yg selama ini menjadi idaman, dah pun sampai 3hari lepas.. cuma smlm baru berkesempatan nak pasang kat dashBoard. Nak ikut letih, mmg xdaya nak bukak pLayer lama pastu nak buat skit wiring n set-up speaker baru.. TAPI HATI INI DAH XSABAR.. lebih2 lagih raya dah dekat nih!!

seLasa dah nak gerak baLik kampung... arghh xbley tahan....

kesaBaran memuncak.!! kepenatan bukan penghaLang..bermuLa kuL 11.30mlm berakhir kuL 3.45am. gambo pun 'Making Of'aku xsempat snap sbb nak cepat siap. gambo yg dah siap pasang dan 'Test Run' akan menyusuL sbb xsempat nak kopi dari camera.. sabo k.. hhehehhe...

gambo2 yg dah siap pasang kat kete... sambiL2 usik2 dia punya sound setting.
nak ikutkan, defauLt setting dia pun dah bleh rase keLainan quaLity bunyi nye, saje test explore effect yg ade...

activate Media Xpender.. usik2 maker's EQ..




ini serbe sKit pasaL spec item (yg buat aku gile sangat ngan mende nih)....

-MDLP -NetMD -CD -CD-R/RW
-MP3 -FM/AM -Media Expander -CSD III
-CSD III-R -Auto TCR -6ch TCR -3-Way Crossover -Parametric EQ
-Bio-EL Display -i-Personalize -VDrive MOS-FET Final 60W x 4ch amp -Bass Focus
-Bass Hardness -Bass Dynamics -Quick Search -Auto SPK Tune
-VOICE Feedback -P-IC VOLT.OFF -Blackout -Max Tune SQ
-1db Step Volume -S/N 105db -Regulated 1-bit DAC
-24-BIT ATRAC -CD-TEXT -MP3 ID3 Tag
-Ai-CHG Controller -V-Link (AUX-IN) -3x Pre-Outs -Glide Wing
-Title Display -Twin Rotary Controller -Subwoofer Level Controller
-Subwoofer Phase Controller -Wireless Remote Control
-Custom Beep -CD Dynamic Range 93db -CD Range 5Hz-20kHz
-MD Range 20Hz-20kHz -MD Dynamic Range 90db -5 Band Parametric EG

6 Comments:

Insan Marhaen said... [Balas Komen Ini]

salam kenal di bulan ramadhan. IM juga tika remaja dulu minat sangat audio system.

HaNTwO said... [Balas Komen Ini]

best la bro hang dapat benda ni..brape riban??

krul said... [Balas Komen Ini]

dasat ko erk.. nk perhangat aku jer

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

to HanTwo : tak sampai riban pun... bukan brg baru... brg kondisi hflcut oder dari japonggg...


to kruL : xdasat pun.. biase jer.. cuma tertarik lepas demo lam kete membe duLu.. mase tuh blum mampu nak pakai... hehehe... skang dah digemgaman... hehehhe

Ckin Kembaq said... [Balas Komen Ini]

abang sy memang minat giler ngan benda2 nih..kalu dia tengok msti nak...n_n...

mR Gee.!! said... [Balas Komen Ini]

hehehe

entRi2 seLektif....

frenz Blog updaTe